Loading...

Success

→ Shoppingcart updated

Info

→ Shoppingcart updated

Success

Mail sent!

Error

Mail is not sent!

Error

Artikel niet meer op voorraad!

Error

Success

Success

Error

Diensten

Reguliere schoonmaakdiensten

Bureaus afnemen, vloeren dweilen, toiletten schoonmaken: wij voeren allerlei reguliere schoonmaaktaken uit bij bedrijven, onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen, zorginstellingen en particulieren. Maar zelfs met onze reguliere schoonmaakdiensten bieden wij de klant nét dat beetje extra. Zo geven wij ook graag de plantjes water, ruimen we de vaatwasser in en zorgen we voor klein technisch onderhoud. Dat verwacht je niet hè van een schoonmaker?

Specialistische schoonmaakdiensten

Ook voor specialistische reiniging ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt hierbij denken aan glas- en gevelreiniging, vloeronderhoud, dieptereiniging van keukens en sanitair en opleveringsschoonmaak.

Glas- en gevelreiniging

Wat hebben ondernemers en trotse huizenbezitters gemeen? Ze willen allebei wonen of werken in een schoon pand. Met onze glasbewassing en gevelreiniging zorgen we voor een tip top uitstraling van jouw bedrijf of huis. Dat zullen je gasten, klanten en bezoekers waarderen. Kort samengevat kun je bij ons terecht voor glazenwassen, reinigen en impregneren van gevels, verwijderen van graffiti, reinigen van goten en daken, reinigen van rolluiken en het reinigen van zonnepanelen.

Vloeronderhoud

Misschien sta je er niet bij stil, maar ook vloeren hebben op regelmatige basis onderhoud nodig. Dit is nodig om ze in een goede staat te houden. Wij kunnen je periodiek onderhoudsadvies geven en het onderhoud uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van rubbervloeren, het schrobben van gietvloeren en stenen vloeren en het reinigen van houten vloeren.

Dieptereiniging keukens en sanitair

Met dagelijkse schoonmaak is het niet mogelijk om alle plaatsen in keukens en sanitaire ruimtes te bereiken. Zo kan er hardnekkige aanslag ontstaan die zorgt voor bacteriegroei en een onaangename geur. Met specialistische dieptereiniging kun je dit probleem aanpakken. Bovendien gaat je (keuken)apparatuur ook langer mee als je deze regelmatig laat reinigen. Op deze manier bespaar je energie- en onderhoudskosten. Wij reinigen onder andere douchecellen, wastafels, toiletten en aanrechtbladen.

Opleveringsschoonmaak

Als je een pand betrekt, dan wil je wel dat de ruimtes goed schoon zijn. Uiteraard kun je zelf aan de slag met een stoffer en blik, maar waarom zou je niet gewoon iemand inhuren? Wij zijn gespecialiseerd in opleveringsschoonmaak. Dat betekent dat wij bedrijfspanden en huizen grondig schoonmaken. We soppen de ramen, muren, deuren vloeren, liften, trappenhuizen en sanitaire ruimtes. Eigenlijk dus alles.

Goed om te weten: wij bieden onze diensten aan vanaf €18,- per uur.