Loading...

Success

→ Shoppingcart updated

Info

→ Shoppingcart updated

Success

Mail sent!

Error

Mail is not sent!

Error

Artikel niet meer op voorraad!

Error

Success

Success

Error

Over ons

Een brandschoon resultaat

Plaatsen waar veel mensen samenkomen zijn ideaal voor bacteriën. Deze kleine beestjes schuilen in alle hoeken van kantoorpanden en huizen. Voor de hygiëne is het belangrijk om alle ruimtes goed schoon te maken. Zo voorkom je besmettingen en krijgen bacteriën geen kans om ziektes te verspreiden.

Waarschijnlijk heb je zelf geen tijd om je huis of kantoorpand op te ruimen, anders zou je niet op onze website kijken. Met onze schoonmaakdiensten besparen wij je niet alleen tijd, maar ook kosten. Onze schoonmakers zijn snel én zorgen voor een brandschoon resultaat. Zo bewijzen we maar weer dat kwaliteit en snelheid prima hand in hand gaan.

Ervaren schoonmakers

Dre Goedgedrag is eigenaar van Gunneniskunnen. Hij stuurt de schoonmakers van ons bedrijf niet alleen aan, maar werkt ook zelf mee. Grote kans dat je Dre een keer tegenkomt. Hij steekt namelijk graag zelf zijn handen uit de mouwen en maakt een praatje met alle klanten.

Bovendien is Dre ook degene die de schoonmakers bijschoolt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat alle schoonmakers zich blijven ontwikkelen, zelfs de schoonmakers die al jaren in dienst zijn.

Belangrijk om te weten: al onze schoonmakers hebben een VCA en Gunneniskunnen heeft een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.